donderdag 26 april 2012

4 kaartjes

Wat leuk dat je weer een kijkje komt nemen op mijn blog!

Ik heb vandaag 4 kaartjes om te laten zien. Tegenwoordig plaats ik er steeds wat meer tegelijk want dat bespaart een hele hoop tijd en dan maak ik liever weer een nieuw kaartje. Tijd heb ik op zich nu wel want het examen van mijn cursus is uitgesteld tot januari (heerlijk!). Dus tot die tijd een paar uurtjes per week de stof herhalen en dan moet het toch wel gaan lukken hoop ik.

Voor het eerste kaartje heb ik plaatjes gebruikt van Pion en Mattie (een supermooie combi, dank je wel Hannie!). De basiskaart gemaakt met mijn nieuwe Spellbinders en verder nog een Craftables van Marianne Design en de leuke vlindertjes van Cheery Lynn gebruikt:


Ook voor het tweede kaartje een basiskaart van de Spellbinders gemaakt en ook het ovaaltje is van dat merk. Het plaatje is een oudje van Avec. Verder nog wat swirls en frutsels toegevoegd en een rub-on tekst:


En de laatste 2 zijn weer geboortekaartjes (sorry, maar ze zijn bij mij niet aan te slepen). Hierbij een basiskaart met de ovale Spellbinders gemaakt. De tekst is van Marianne Design en het plaatje een oudje van Eline Pellinkhof (ze blijven schattig). Nog wat bloemetjes, swirls en strass en toen vond ik het weer genoeg:



Dit was het voor deze keer, ik hoop dat jullie genoten hebben en zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.

Prettige dag verder en tot de volgende keer!

Groetjes Erika

maandag 16 april 2012

Geboortekaartjes

Goedemorgen allemaal,

Leuk dat je weer een kijkje komt nemen op mijn blog!

Afgelopen week ben ik weer verder gegaan met het aanvullen van mijn voorraadje en heb 4 geboortekaartjes gemaakt.

Natuurlijk een paar met de schattige Forever Friends beren:



Aan de binnenkant de tekst (geprint en uitgestanst met een Nestabilitie):


En nog 2 kaartjes met embellishments van CreaMotion (gevonden bij het opruimen van mijn hobbykast... lagen er al heel lang):



Bedankt voor het langskomen en de leuke berichtjes die jullie steeds achterlaten, ik lees ze met veel plezier!

Groetjes Erika

zaterdag 7 april 2012

Bloemen

Mijn kaartenmand is op het moment heel erg karig gevuld dus de komende tijd moet daar 's drastisch verandering in komen.

Omdat ik altijd heel veel vraag heb naar bloemenkaarten ben ik daar maar eens mee begonnen. Afgelopen dinsdag heb ik een BigShot machine gekocht want mijn Cuttlebug begon toch wel wat slecht te worden na al die jaren. En natuurlijk moest ik 'm gelijk uitproberen en ik moet zeggen: hij bevalt echt SUPER!!!

Deze 2 kaartjes heb ik gemaakt met de Designables van Marianne Design en een oud knipvel (het merk weet ik helaas niet meer):



Daarna aan de slag gegaan met de Cuttlebug embossing folder Scrollwork en een knipvel van Mattie:



En tot slot voor jullie allemaal deze schattige wens:


Tot de volgende keer!

Groetjes Erika


zondag 1 april 2012

Roosjes

Hallo allemaal,

Eindelijk kan ik jullie weer het een en ander laten zien.

De laatste weken ben ik druk bezig geweest met de voorbeelden voor de Hobbydag van 't Hobby Hoekje "De Linge" in Leerdam. Gisteren was het dan zover en wat is het een leuke en drukke dag geweest! Het was best even spannend want er was zoveel te doen overal op hobbygebied maar gelukkig lieten de klanten van Bep het niet afweten, echt super!

Ik heb een workshopje gegeven met de bloemenvellen van Marjoleine. Hier kun je superleuke roosjes van maken.

Deze tasjes hebben we gemaakt:



En hieronder nog wat andere voorbeelden met de schattige roosjes:



En dit doosjes had ik gemaakt voor Bep want zij was gisteren ook nog eens jarig dus: dubbel feest. Het doosje had ik gevuld met een kadobon en een mini Dove douchegel:


De roosjes zijn niet geschikt voor op kaarten, maar de bloemetjes zijn ook superleuk om gewoon plat te gebruiken:


Ik heb nog meer kaartjes en doosjes gemaakt met deze vellen, die vind je allemaal op mijn PictureTrail want het wordt anders wel een hele lange blogpost.

Dit was het voor vandaag, morgen ben ik weer terug met de blogcandy voor april.

Prettige dag allemaal verder en tot morgen!


Groetjes Erika